tirsdag den 26. juli 2011

En sommermorgen


Ny bagte boller og ymer med bærsalat og vaniljesirup.



Bærsalaten og siruppen er brugt før, som en dessert, nu er den som topping på vores morgenmad. Opskriften finder I her.
 
Bollerne er fra Sif Orellana's bog; "Krudtugler og kanelsnegle"

Verdens nemmeste boller:
15 g gær
1/2 l kold vand
ca. 600 g hvedemel
1 1/2 tsk salt

Opløs gær i vand og tilsæt mel, salt og rørdejen godt sammen.
Dejen skal være lind og du skal ikke bruge dine hænder. Drys mel over dejen og stil den tildækket i køleskabet, til næste morgen.
Tænd ovnen på 275 grader og former 10-12 boller. Dyp hænderne i vand når du former bollerne, for at dejen ikke hænger i. 
Drys med mel og bag bollerne i 8 min og skru derefter ned til 225 grader og bag bollerne videre i ca. 15-20 min.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar